Op Zondag 22 april is sinds jaren weer eens een kind/ouder partij. Een partij waarbij het vooral om het kind gaat! Het kind moet lid zijn of trainen bij onze vereniging. De ouder niet. De ouder hoeft niet perse de vader of moeder te zijn, mag ook een oom, tante of de buurman/vrouw. Jeugd t/m 16 jaar start samen met de ouder om 13.00 uur. Voor deze partij zijn een aantal afwijkende regels, deze worden zondag 22 april bekend gemaakt. U kunt zich alleen opgeven via onze website: http://www.kv-yneflecht.nl/?id=6.

Let op u kunt zich alleen per tweetal opgeven!

Ook bij de senioren is er een kind/ouder partij. Uiteraard zijn de “kinderen” hier iets ouder dan 16 jaar. Daarom moet er tussen het “kind” en de ouder ongeveer 20 jaar verschil zitten. De kind/ouder partij bij de senioren begint om 13.00 uur. U kunt zich alleen opgeven per tweetal!

Onze sponsor van deze dag is; Wits Vastgoedonderhoud:

Onderhoud van uw vastgoed is hun specialiteit. Daarin is Wits STERK door Schitterend Teamwork & Efficiënte Renovatie- & Onderhoudskracht. Voor meer informatie kunt u zien op hun website: Wits vastgoedonderhoud

 

Reacties zijn gesloten.