ALS je sponsort; Amsterdam City Swim 2018

Beste dorpsgenoten!

Zit je lekker met je voeten in een Frans zwembad.. hoor je ineens dat je aanstaande zondag tóch mee zwemt met de Cityswim in Amsterdam. Nom d’une pipe.. dat geeft niet veel tijd om voor stichting ALS een mooi bedrag bij elkaar te trainen.. Wil je mij ook sponsoren?

Je vindt me op https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/nelleke-linthorst

De kracht van het zwemmen is maar weer des te duidelijker gebleken bij de 11-Stedentocht van Maarten vd Weijden. Sport verbroedert en verbindt! Voor Stichting ALS zwom ik al vier keer eerder mee (3x in Amsterdam en 1x in Londen). En dit jaar vraag ik het wéér, ik hoop dat je mij wil sponsoren om mee te kunnen doen aan dit evenement, wat me na aan het hart ligt en waar zulke mooie resultaten mee behaald worden.   

Op de site van de ACS zie je meer informatie over dit evenement. Maar ik vertel je er ook graag meer over! Kort gezegd, Stichting ALS zet zich in om meer bekendheid en aandacht te krijgen voor de ongeneeslijke ziekte ALS, en geld bijeen te brengen voor onderzoek naar deze ziekte. ALS is een zogenoemde ‘orphan disease’,  een ziekte die relatief weinig voorkomt waardoor er minder onderzoek naar gedaan wordt. Tegelijk is deze ziekte (en enkele daaraan verwante aandoeningen) totaal ongeneeslijk en onbehandelbaar. Een vreselijk en hopeloos bericht voor de mensen die er door getroffen worden. Mijn oom overleed 4 jaar geleden aan ALS.

Door naar https://www.amsterdamcityswim.nl/deelnemers/nelleke-linthorst te gaan kan je me sponsoren. Druk op de groene knop ‘nu doneren’ aan de linkerzijde. Zorg dat mijn naam zichtbaar is als de persoon die je wil sponsoren en je kan zo de rest van het menu doorlopen. Het is in een minuutje gepiept.

Als dank voor je steun zal ik je dit jaar ook weer opzadelen met een lang en uitgebreid verslag van deze dag! vul dan je mailadres in bij de donatie (deze wordt uiteraard niet gepubliceerd).

Groeten Nelleke.

Reacties zijn gesloten.