Anja Rusticus winnares Kerstklaverjassen Old Vic

Anja Rusticus winnares Kerstklaverjassen Old Vic

Zaterdagavond 17 december j.l. was de avond van het kerstklaverjassen van klaverjasclub Old Vic.
Op deze avond kwamen de leden in “sneinse klean” naar het dorpshuis, waar ze verwelkomd werden met een glas glühwein en tijdens het klaverjassen werden ze tussen de bomen door verwend met lekkere hapjes.
Na drie bomen gespeeld te hebben werd Anja Rusticus tot winnares uitgeroepen, zij had deze avond 5.536 punten bijeen gespeeld. Zij mocht een lekkere kerstboffert als prijs mee naar huis nemen.
Tweede werd echtgenoot Anne Rusticus met 5.147 punten. Zijn beloning was een overheerlijk kerstkrentenbrood. Dat wordt dus smullen in huize Rusticus.
De derde prijs was voor Klaas Haringa met 4.979 punten en Nelly Galama mocht met 4.933 punten de vierde prijs mee naar huis nemen.
De poedel was deze avond voor Alie Ruiter, zij behaalde 3.659 punten, goed voor een lekkere fles wijn. De bediening werd deze avond verzorgd door Johannes en Egbert, zij werden onder applaus bedankt voor hun diensten.
Voorzitter Piet Abma bedankte in zijn slotwoord alle leden voor hun aanwezigheid en wenste een ieder goede kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar toe.
Vrijdag 13 (?) januari komen de leden weer bijeen. Hopelijk begint het jaar voorspoedig.

img_2239

Reacties zijn gesloten.