Anja Rusticus wint bij Old Vic met nieuw seizoenrecord

Vrijdag 16 november jl. werd er voor de derde keer dit seizoen gekaart door klaverjasclub Old Vic.
Anja Rusticus pakte flink uit met een score van maar liefst 6.041 punten, een nieuw seizoenrecord, en werd daarmee winnares van de avond.
Op royale achterstand eindigde Jan Ruiter met 5.691 punten als tweede. Ankie Abma werd derde met 5.590 punten en Anne Rusticus, echtgenoot van de winnares, mocht de vierde prijs in ontvangst nemen met 5.366 punten. Anneke Postma moest na een eerste boom van slechts 609 punten genoegen nemen met de poedelprijs bestaande uit en goede fles wijn.
Door haar overwinning van deze avond heeft Anja Rusticus de leiding in het tussenklassement overgenomen van Martien Korteweg. Zij voert de lijst nu aan met 16.338 punten.
De bediening werd deze avond op uiterst plezierige wijze verzorgd door Rixt en Ate Pieter, zij werden hiervoor door de aanwezigen bedankt.
In zijn slotwoord bedankte de voorzitter de leden voor hun bijdrage en inzet aan een gezellige kaartavond en hij herinnerde hen voor de goede orde aan het Kerstklaverjassen wat door ”beschikbaarheidsproblemen” van het dorpshuis dit jaar reeds op 8 december a.s. zal plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.