Creatief cafe

Woensdagavond 9 november organiseerde Marjan Koster alweer het 3e of 4e Creatief Café.

Gezellig met elkaar iets creatiefs doen. Marjan bedenkt iets, dit keer was het Handlettering, maar je mag ook zelf wat gaan doen. Je neemt bijvoorbeeld  je haakproject mee, of je breiwerk. Gewoon gezellig rond de tafel met een kopje koffie of thee. Handlettering is mooie teksten en spreuken op papier schrijven met mooie letters. Marjan zorgt, tegen een kleine vergoeding van € 4,50 voor het materiaal, de stiften, het mooie papier, de te versieren tasjes of labeltjes. En dan maar lekker kleuren en tekenen.  Het was gezellig en inspirerend en na een drukke dag wordt je er helemaal zen van. Het gaat er niet om wie het mooiste project maakt of dat het perfect is, het gaat er om  lekker even bezig te zijn met iets waar je thuis vaak geen tijd voor hebt. Of de tijd voor neemt. Volgende keer gaan we, creatief-cafegeloof ik op canvas borduren. Iets met een hert of een rendier, in het thema van Kerst.

Opgeven mag, is ook handig voor het aan te schaffen materiaal maar krijg je spontaan het idee om binnen te lopen mag dat ook.

Houd de creatief-cafe-drieYsbrechtum.com in de gaten, en Marjan haar facebookpagina: https://www.facebook.com/geschiktinstijl/?fref=tscreatief-cafe-twee

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.