Epemaskoalle voor Serious Request

Ysbrechtum – 08-12-2013

 

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat dit jaar Het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Leeuwarden staat. Dit jaar is het thema ‘Let’s clean this shit up.’
De Epemaskoalle wil graag een steentje bijdragen aan dit goede doel.

 

Vanaf donderdag 5 december  t/m woensdag 18 december kunnen de kinderen geld ophalen voor deze actie. U kunt dan denken aan statiegeld flessen inleveren of klusjes doen voor geld. Elk eigen initiatief is natuurlijk fantastisch!!
In de klas van uw kind staat vanaf donderdag 5 december  een donatiebox waar zowel contant geld als flessenbonnen in kunnen worden gestopt.
Elke dag worden deze boxen geleegd en wordt de balans opgemaakt.

 

Donderdag 19 december van 16:00 tot 17:15 uur zal er op de Epemaskoalle een Kerst doe-markt zijn. Er zijn door de hele school diverse activiteiten voor jong en oud. De kinderen kunnen dan verschillende activiteiten doen voor een klein bedrag. Voorbeelden van activiteiten zijn knutselen,  schminken, gamen op digibord en verschillende spelletjes. Kom zelf kijken wat voor activiteiten er nog meer zijn!!!

 

Op vrijdag 19 december willen we met een paar leerlingen en een leerkracht het geld naar Het Glazen Huis in Leeuwarden brengen.

SRQ2013

Reacties zijn gesloten.