Indoor curling toernooi

Hoewel het er even op leek de afgelopen tijd dat we de schaatsen konden onderbinden heeft dit zich niet doorgezet. We zijn een actieve vereniging en hebben dan ook een leuk alternatief in petto:

INDOOR CURLING TOERNOOI

Een activiteit waar jong en oud aan mee kunnen doen. Natuurlijk zorgen wij ook voor gezelligheid er om heen. Wat te denken van Koek en Zopie, Spijker slaan, IJsco cake versieren voor de kids en zo meer.

 

Noteren dus de datum van Zondag 7 april aanstaande van 14.00 – 17.00 uur.

 

Waar? Dorpshuis Ysbrechtum

Hoe doe ik mee? Door je op te geven via: ijsclub@ysbrechtum.com  Graag voor 2 april.

Je kunt je individueel opgeven maar ook als team. Een team bestaat uit 3 personen. Uitermate geschikt om je als gezin op te geven. Of als buren. Wie oh wie gaat er met de beker vandoor?

Wat kost het? Ben je al lid van de ijsclub dan doe je kosteloos mee. Anders vragen we een inleg van € 2 per volwassene en € 1 per kind. Maarre…. Je kunt natuurlijk ook lid worden. Een gezinsabonnement kost slechts € 4,00. Dit kun je bij opgave aangeven, dan zorgen wij ervoor dat je een machtigingsformulier krijgt.

We kijken er naar uit dat we met vele teams de strijd aan kunnen gaan en ons even in winterse sferen gaan wanen.

Verder willen we alvast de volgende activiteit aankondigen:

START SCHAATSSEIZOEN 2019: Met elkaar de schaatsen onderbinden op een van de indoor banen. Wat, waar, wanneer en hoe? Na de zomer volgt de info…..

Genoeg reden dus om lid te worden van onze ijsvereniging.

Tot ziens op zondag 7 april.

 

Bestuur IJsclub Ysbrechtum

Reacties zijn gesloten.