Kaboutervoetbal VV Nijland

KABOUTERVOETBAL VV NIJLAND
Bij vv Nijland is het mogelijk om vanaf zesjarige leeftijd in competitieverband te voetballen, omdat veel nieuwe pupillen de basisprincipes van het voetballen nog moeten leren, bieden we de mogelijkheid om alvast te oefenen met andere spelers tijdens het kaboutervoetbal. Zo kunnen ze spelenderwijs het voetbalspel ontdekken.
Voor de voetballer in spé is kabouter- voetbal het startpunt om te beginnen. Het kabouter- voetbal is de voorbereiding om wedstrijden te spelen in een pupillenteam. Bij vv Nijland kun je als 4-, 5- of 6-jarige meedoen aan kaboutervoetbal.
De 6-jarige kan bij de pupillen voetballen en is dan beschikbaar voor wedstrijden op zaterdag. Als dit niet mogelijk is om wat voor reden dan ook, kan er bij de kabouters gevoetbald worden. Dit wordt in overleg gedaan met jeugdcommissie en leiders pupillenteam.
Wil je meer weten of geef je op! Stuur een e-mail naar jeugdbestuur@vvnijland.nl t.a.v. kaboutervoetbal.

Jongens of meisjes kabouters (van 4, 5 of 6jaar)
Het kaboutervoetbal vindt plaats op vrijdagavond van 18.30 uur tot 19.15 uur op het hoofdveld van vv Nijland. De data van de trainingen zijn 09,16 ,23, 30 september en 7 en 14 oktober 2016. Aan het kaboutervoetbal zijn geen kosten verbonden.

image

 

Reacties zijn gesloten.