Nieuws van YTC

Bij onze vereniging zijn we volop in de lentesfeer. We zijn het nieuwe seizoen begonnen met een ledenvergadering op 1 maart. Maar liefst 35% van de seniorenleden was aanwezig. Misschien ook wel omdat na afloop van de vergadering Ilse Bootsma van Fysio Actief uit Sneek uitleg gaf over blessures en vooral het voorkomen daarvan. Met speciale aandacht voor de zo beruchte tenniselleboog.
Dan hadden we op 17 maart ons openingstoernooi. Een mooie opkomst alleen het weer kon iets beter. De bekers werden gewonnen door Aukje Krekelaar bij de dames en JanJouke Boonstra bij de heren.
Op 2 april was er het Ouder-Kind toernooi voor onze jeugd met maar liefst 17 koppels, die onderling gingen uit maken welk jeugdlid ( met zijn/haar papa of mama) de sterksten waren.
En dan de start van de voorjaarscompetitie. Maar liefst 7 teams strijden dit jaar om het kampioenschap in hun klasse, waaronder een team in de nieuwe klasse donderdagavond 8/9. We wensen alle teams veel succes en op de sluitingsavond 9 juni zullen we tijdens de barbecue zien wie daar in geslaagd zijn.
Iedereen is bij deze wedstrijden van harte welkom en kan dan met eigen ogen zien hoe deze strijd verloopt. Op dinsdagmiddag en avond en woensdag- en donderdagavond gebeurt het allemaal, dus misschien tot ziens.
Overigens bent u altijd welkom op de baan en zeker op maandagavond tijdens de trainingen. En wilt u een balletje mee slaan overleg dan even met onze trainer Jort.
Zie voor verdere informatie over onze activiteiten onze website www.ytc-online.
Gerke de Boer

Reacties zijn gesloten.