NL doet in Ysbrechtum groot succes !

T mag best gezegd worden dat het voor de organisatie van NLdoet en dan op locatie Ysbrechtum het altijd spannend is van wat de opkomst zal zijn.  Afgelopen zaterdag 11 maart waren rond de 50 man aanwezig en extra soep en koffie werden aangesleept,  want over de opkomst was de organisatie meer dan tevreden.             .

 

 

Doel was om op deze zaterdag klusjes en onderhoud met vrijwilligers van het dorp in het dorp te doen. Zo is er in en rond het dorpshuis hard gepoetst en gesnoeid, bestrating hersteld en in het Epemabos en in de Ràne afval geruimd, in Burmania nieuwe boompjes geplaatst ( bij de speeltuin ) en bouwafval geruimd bij Tolhek.         .

 

 

En ook bij onze eigen kerk waren de vrijwilligers bezig het hek te reinigen en binnen werden de stoelen gepoetst, en buiten werd het opslaghok grondig aangepakt met een nieuwe fundering.           .

 

 

Om 12.30 uur werd de ochtend afgesloten met broodjes en heerlijke soep, dank en hulde aan de organisatie en de vrijwilligers, het is weer klaar voor een mooi zomerseizoen waar iedereen  er plezier van heeft.             .

 

fotos in willekeurige volgorde :               .

 

 

.

 

alle fotos via mijnalbum.nl            .

Reacties zijn gesloten.