Opgave reanimatie-marathon van start

Hoera!

Het is vanaf nu mogelijk om u op te geven voor de reanimatie-marathon, welke in het kader staat van Serious Request de Lifeline: Hart voor Ysbrechtum op 22 en 23 december 2018.

Luister: Ysbrechtum op 3FM!!

 

Het is de bedoeling  dat u een keuze maakt voor een bepaald tijdstip waarop u deze marathon tot een succes wilt brengen. Samen met een andere willekeurige deelnemer voert u gedurende 20 minuten de basisreanimatie (30:2)uit. Het inschrijfgeld voor deelname aan de reanimatie-marathon bedraagt €5,00. Extra sponsoring is ook aan te geven via het inschrijfformulier. Vraag uw familie, collega’s, buren en vrienden of ze u, en dus ons goede doel willen steunen. U kunt een bedrag bij benadering invullen.

Het is de bedoeling dat u het geld wat u verzameld heeft op 22 of 23 december betaalt bij een van de reanimatie instructeurs in het dorpshuis “It Nije Formidden”.

Denkt u dat u meerdere tijdvakken van 20 minuten kunt of wilt meedoen (let op, het is best zwaar hoor, 20 minuten reanimeren!) dan kunt u zich voor meerdere tijdvakken inschrijven. Hiervoor moet u het inschrijfformulier opnieuw invullen. Bij meerdere opgaven hoeft u maar één maal het verwachte sponsorbedrag in te vullen. Voor elk tijdvak dat u zich aanmeld, geldt wel dat hier het inschrijfgeld á €5,00 aan verbonden zit.

Wat van belang is, is dat u moet kunnen reanimeren. We hopen dat u het nog nooit in praktijk hebt hoeven brengen, maar het is belangrijk dat u recent (dus zeg maar de laatste twee jaar) een cursus of een training heeft gevolgd. U wordt tijdens uw uitdaging begeleid door instructeurs. En als het goed is, wordt u tijdens het evenement ook aangemoedigd door bekenden en dorpsgenoten, dus die slepen u er wel doorheen.

Opgeven kan door onderstaand te klikken:

Klik hier

Vanaf heden staat er ook een hele handige button bovenin de menubalk op www.ysbrechtum.com Klikt u hier op dan komt u meteen op de juiste inschrijfpagina.

We hopen op heel veel enthousiaste deelnemers maar ook toeschouwers, juichers, aanmoedigers en sponsoren.

Met elkaar kunnen we er een onvergetelijk evenement van maken!

Met vriendelijke groet,
Team Hart voor Ysbrechtum

PS: deelt u uw inschrijving op facebook of twitter? Dan kunnen we nog meer mensen bereiken en enthousiasmeren.

Alvast heel erg bedankt.

Reacties zijn gesloten.