Praat mee over cultuur in Súdwest-Fryslân

Het is tijd voor nieuw cultuurbeleid in Súdwest-Fryslân. Dat willen we samen met u maken. Op maandagavond 27 maart organiseert de gemeente een startbijeenkomst, de CultuurTop. We nodigen u van harte uit om mee te doen.

 

U kunt zich tot en met maandag 20 maart opgeven via het digitale aanmeldformulier op de website www.sudwestfryslan.nl

 

Misschien bent u als inwoner of vertegenwoordiger van een culturele organisatie in SúdwestFryslân betrokken bij cultuur. Maar ook als u vanuit een andere invalshoek wilt meedenken, bent u welkom. Wij horen bijvoorbeeld ook graag goede ideeën op het snijvlak van cultuur en toerisme, onderwijs, ondernemen of participatie.

 

Waarom een CultuurTop?
Als het gaat over cultuur, barst Súdwest-Fryslân van de ideeën en activiteiten. Veel mensen maken al plannen met elkaar. Anderen kunnen wel wat hulp gebruiken. Daarover gaan we in dialoog: welke ideeën hebben we en wat hebben we nodig? Samenwerken voor wat we samen willen, dat wordt het uitgangspunt van het nieuwe cultuurbeleid 2018-2021.

 

Meer informatie over de Cultuurtop en het programma vindt u op de website van de gemeente www.sudwestfryslan.nl

 

Waar en wanneer is de CultuurTop?
De CultuurTop Súdwest-Fryslân is op maandagavond 27 maart van 18:00-22:00 in het RSG Magister Alvinus (Almastraat 5, Sneek).

 

Aanmelden
U kunt zich tot en met maandag 20 maart opgeven via het digitale formulier op de website www.sudwestfryslan.nl en zoek op ‘cultuurtop’.

 

Heeft u vragen?
Voor meer informatie kunt u mailen naar cultuur@sudwestfryslan.nl of bel ons op 14 0515

 

Reacties zijn gesloten.