Prentenboekmaakster uit Ysbrechtum

Kinderboekenweek bij Boekhandel Van der Velde

Luisteren naar de avonturen van Remus Reuzenmuis en ook nog knippen, scheuren en plakken met papier, misschien wel om je eigen muis te maken of een andere dierenvriend!

                                             Foto: Marianna van Tuinen

Kom erbij!  Die twee uitnodigende woorden staan, evenals het thema Vriendschap, centraal in de komende Kinderboekenweek, die ook aan Sneek niet voorbij gaat. Prentenboekmaakster Marianna van Tuinen, geboren in Sneek en na een lang verblijf in de Randstad sinds vorig jaar woonachtig in Ysbrechtum heeft op zaterdagmiddag 6 oktober voor kinderen van 4-7 jaar een mooie mix van luisteren én doen in petto.

Marianna heeft zich met haar lange reeks kinderboeken (o.a. Circus Spaghetti, De kleine giraf, De regenboogdolfijn en enkele Friestalige uitgaven zoals Grutte Giele en Lytse Loer) altijd gericht op de jongste groep kinderen. Zij leest zaterdag (om 14.00 en om 15.00 uur) voor uit haar nieuwste boek over de opschepperige muis Remus. Haar illustratietechniek – knippen, scheuren en plakken – deelt ze aansluitend met haar jeugdige publiek. Dat levert vaak originele en inspirerende resultaten op, weet ze.

Boekhandel Van der Velde, Kruizebroederstraat 36, Sneek
Zaterdag 6 oktober, 14.00 en 15.00 uur

 

Bron: GrootSneek 28-09-2018

Reacties zijn gesloten.