Reanimatie marathon – Wethouder trots op ‘uniek Ysbrechtum’

Drie…twee…één! Vanaf exact drie uur is het Doarpshús het kloppend hart van Ysbrechtum, dat tot zondagmiddag in het teken staat van de Lifeline van Serious Request. Johannes Greidanus en Edwin Mes beten het spits af van de 24-uur reanimatiemarathon voor het goede doel.

Wethouder Erik Faber was zichtbaar onder de indruk. ‘Ik ben er trots op dat ik contactwethouder voor Ysbrechtum ben. Na het Glazen Huis was het een waagstuk dat er nu een andere vorm is gekozen. Jullie hebben het aangedurfd om meteen mee te doen. Je had ook iets gemakkelijkers kunnen bedenken. Het is geweldig dat Ysbrechtum hier voor gaat’, aldus de wethouder die weet waar hij over spreekt, want hij is van oorsprong een opgeleid verpleegkundige.

Maar Faber liet het niet alleen bij lovende woorden. Namens het college van B en W kwam hij met een bijdrage van honderd euro voor de actie (‘dat doen we anders nooit’). Daarmee kwam de stand al meteen bij de aftrap om drie uur boven de duizend euro, nadat al €943,90 was binnengebracht door de flessenactie van de jeugdclubs, plaatselijke ondernemers en anderen.

UPDATES VOLGEN…..

De hele marathon door worden er foto’s gemaakt. U kunt ze hier vinden.

Reacties zijn gesloten.