Natuurlijk! – DIY kids: Paashaasjes van takjes uit het bos

 

DIY KIDS: PAASHAASJES VAN TAKJES UIT HET BOS!

Knutselen met mijn dochters vond ik altijd superleuk om te doen toen ze nog kleiner waren. Samen aan de tafel met een hoop papier, lijm, verf, potloden en allerhande andere materialen. Zeker ook voor speciale dagen als Kerst en Pasen fantastisch om te doen. En ook in mijn vroegere werk in de kinderopvang heb ik dit altijd gestimuleerd en veel leuks gefröbeld met kinderen. Later met oppaskinderen bij mij thuis ook weer altijd een feestje om leuke dingen te maken

Knutselen met ‘waardeloos’ materiaal zoals lege wc rolletjes, lege blikken of flessen is leuk maar iets maken van natuurlijke materialen is helemaal geweldig!

Eerst wat zoeken in de natuur en daarna er thuis mee aan de slag om er wat van te maken, super om te doen!

Deze DIY is heel leuk om te maken voor de Pasen en fantastisch te combineren met een wandeling in het Epemabos om de perfecte takjes ervoor te vinden.

Verder heb je er niet veel voor nodig. Wat restjes wol, vilt of stof en een beetje witte en zwarte verf. Het plaatje spreekt eigenlijk wel voor zich!

Je kunt ze met een ijzerdraadje eraan in de plantjes of tussen de voorjaarsbolletjes steken. Maar met een touwtje eraan hang je ze ook zomaar voor het raam!

Een heel eenvoudig knutselwerkje maar met een supergrappig resultaat.

Heel veel knutselplezier ermee!

Marjan

 

Reacties zijn gesloten.