Resultaat brainstormavond Ysbrechtum.com

Dinsdag 18 oktober waren een tiental mensen afgekomen op de oproep om mee te denken over de toekomst van ysbrechtum.com. Voor de commissie was het een inspirerende avond vol goede ideeën en enthousiaste mensen.

De avond zelf was één van de activiteiten rond de opfrisactie van de website. De commissie zelf gaat in afgeslankte vorm verder en er worden een aantal verbeteringen doorgevoerd in de techniek, om het plaatsen van nieuwsberichten eenvoudiger te maken.
Daarnaast zijn Edwin Mes en Dineke Nieuwland namens de commissie naar een bijeenkomst over websites voor dorpen geweest, georganiseerd door Doarpswurk. Naast de bevestiging dat we al best leuk op weg zijn met onze site, hebben we ook hier nieuwe ideeën opgedaan, door te zien hoe andere dorpen hun website organiseren.

Het resultaat van de brainstormavond is een viertal nieuwe reporters voor zowel nieuws als achtergrondverhalen. De commissie gaat binnenkort een enquête uitzetten in het dorp om erachter te komen hoe de site wordt ervaren en waar nog behoefte aan is. Ook hopen we nog Ysbrechtumer talent te ontdekken, die ons in de toekomst kunnen en willen bijstaan.

Houd uw brievenbus in de gaten!

Namens de commissie: Bedankt

Reacties zijn gesloten.