Stoptober

 

GGD Fryslân, startpunt voor gezond en veilig opgroeien in uw dorp of stad.
Stoppen met roken in oktober
Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

De vierde editie van Stoptober komt eraan. Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken is de kans 5x groter dat je blijvend stopt met roken.

Stoppen met roken doe je niet alleen
Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale gratis Stoptober-app. In deze app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang dagelijkse je tips en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen. Ook kunnen deelnemers een gratis Stoptober Magazine ophalen; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober! Je leest er alles over op www.stoptober.nl, de website die 8 september live gaat en waar je je kunt inschrijven, want jij doet toch ook mee?

Ook de GGD helpt jou tijdens Stoptober!
Zo rijdt ook dit jaar de Stoptober-camper weer door het land. Kijk voor data en locaties op www.stoptober.nl. Bij de Stoptober-camper kun je bij een GGD medewerker of stopcoach terecht voor al je vragen over stoppen met roken. Voor informatie over Stoptober kun je ook telefonisch contact opnemen met GGD Fryslân.

Meedoen aan Stoptober
Vanaf 8 september 2017 kun je je inschrijven voor Stoptober via de website www.stoptober.nl en maak je gebruik van alle steun die Stoptober je te bieden heeft. Zo kun je de Stoptober-app vanaf 28 september downloaden (met bewijs van inschrijving). De 28 dagen niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober.

Reacties zijn gesloten.