Verkeershinder A7

Verkeer op de A7 tussen Bolsward en Sneek moet tot eind april rekening houden met ernstige verkeershinder. Het asfalt wordt over zeven kilometer vervangen.

Het werk begint maandag en duurt tot en met 20 april. In die periode krijgt het weggedeelte in de rijrichting van Sneek naar Bolsward nieuw asfalt, zeer open asfalt beton (ZOAB). Tussen 11 en 13 april worden de werkzaamheden uitgevoerd aan de andere rijrichting.

Automobilisten kunnen gebruikmaken van één rijstrook. Ook mag het gaspedaal niet worden ingedrukt. Er geldt dan een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur.

De snelweg wordt in twee nachten, van 4 en 5 april, geheel afgesloten tussen Bolsward Oost richting Afsluitdijk. Er wordt dan gewerkt aan de Kruiswaterbrug bij Bolsward. Verkeer moet dan omrijden via rondweg Bolsward en de N359.

Verschillende opritten tussen Bolsward en Sneek zijn meerdere dagen afgesloten. Ook de de bushalte bij Nijland is enkele dagen niet in gebruik. Er kan dan niet ingestapt worden voor de die naar de Afsluitdijk of Sneek rijdt.

Bron: LC

Reacties zijn gesloten.