Waarom lobby stembus

Het is u vast nog niet ontgaan: er wordt gelobbyd om de stembus van de Top 2000 naar Ysbrechtum te laten komen. Jantine en Marjan zijn de afgelopen week elke avond even in de uitzending van De Staat van Stassen geweest op Radio 2. Dit programma had het idee om de bus naar Ysbrechtum te laten komen omarmd en gaf ons een mooi podium.
Maar veel mensen vragen: wat houdt dat dan in? En wat kun je dan in die bus?
Nou het is als volgt. Elk jaar wordt de Top 2000 uitgezonden op Radio 2, tussen kerst en oud en nieuw. Steevast in de top 3: “Bohemian Rapsody” van Queen en Led Zepplin’s “Stairway to Heaven”.
De lijst wordt samengesteld naar aanleiding van stemmen van luisteraars. U kunt op de site van Radio 2 een lijst invullen van uw 10 of 15 favoriete platen.
Maar…en nu komt het.. van 1 tot 8 december rijdt er ook een heuse stembus door Nederland om stemmen te verzamelen. En deze bus stopt op diverse plaatsen in Nederland. En dat is natuurlijk leuk! En wat zou het leuk zijn als deze stembus in Ysbrechtum zou komen en u allemaal daar uw stemlijst in zou kunnen leveren!
Nou en daar kunt u nu voor stemmen. Zodat de stembus in Ysbrechtum stopt. Maar dat kan tot as. Zondag, dus u moet er snel bij wezen!
Hieronder staat de link:
http://www.nporadio2.nl/nieuws/15807/top-2000-stembus-komt-naar-je-toe

en dan vult u gewoon Ysbrechtum in als dorp….
Laten we als klein dorp een superaantal stemmen verzamelen en zorgen dat die bus hier komt!
PS. U kunt nog tot en met as. Zondag stemmen dus snel!

Reacties zijn gesloten.