YTC afsluiting competitie.

AFSLUITING COMPETITIE 2014

 

Het bestuur van YTC had besloten de inspannende competitie ontspannen af te sluiten en daarom waren op dinsdagavond 3 juni bijna alle teams aanwezig. Voorzitter Marijke Span heette ons allemaal welkom en sprak van een spannende competitie en niet in de laatste plaats voor het “team Antoinette”, of te wel de dames dinsdagavond 2. Zij deden voor het eerst mee, wonnen geen wedstrijd, maar deden veel ervaring op en hadden plezier.

Uiteraard geldt dat laatste ook voor de dames dinsdagmiddag 2 en de heren veteranen donderdagavond. Beide teams wisten zich te handhaven in hun klasse en beide op een 4e plaats. De dames dinsdagavond 1 moeten nog afwachten of ze in hun klasse kunnen blijven. Dat geldt uiteraard niet voor onze kampioenen : dames dinsdagmiddag 1 en heren woensdagavond. De heren wonnen met overmacht maar bij de dames bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. Mede door hun enthousiasme en concentratie wisten ze de winst naar zich toe te trekken en werden de besten in de hoogste klasse dinsdagmiddagdames.

Beide kampioensteams werden door de competitieleider Bauke Reidsma gefeliciteerd. Hij bood beide teams een tasje aan met een inhoud die het enthousiasme onderstreept en de ontspanning bevordert. Voor de startende dames van “team Mondhygiënisten” en andere sponsors waren er bloemen als waardering en om hun doorzettingsvermogen te stimuleren.

De T.C. onder leiding van Klaas Haringa had een leuke mix gemaakt van alle teams, want er moest uiteraard nog wel even gespeeld worden. Het bleef mede daardoor erg gezellig op het terras en wat later in de kantine.

 

Het Bestuur

 

 

Op de foto’s

Dames DiMi 1 Reny Slagter, Joke Hania, Carolien Yntema en Sietske Graafsma

Dames DiAv 2 Ingrid Boersma, Judith Otto, Monique Holthuis, Gerbrich Martens, Anke Stilma en Antoinette Overzet. Niet aanwezig : Neeltje Oostra en Eeke Vriesema en Annechien Rozen. De organisatie was in handen van Klaas Haringa (TC) en Bauke Reidsma (comp. leider)

 

 

IMG_4936IMG_4945IMG_4948

Reacties zijn gesloten.